Gyurcsányné-számláló, 2020.12.22. - már több mint 24 millió forinttal támogatta Brüsszel Gyurcsányné kampányát

Dobrev Klára  DOBREV Klára ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ az Európai Parlament alelnöke beszél ellenzék kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY szlogen
Budapest, 2019. október 11. Dobrev Klára (DK), az Európai Parlament alelnöke az ellenzéki pártok kampányzáró rendezvényén a Madách téren, Budapesten 2019. október 11-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Elképesztő tempóban küldik Brüsszelből a pénzt Gyurcsánynénak, az elmúlt napokban újabb kétmillió érkezett a baloldali politikus Magyarországra irányuló kampányára - vette észre az Origo a Facebook hirdetési összesítőjénél. Az S&D tavaly március óta már több mint 24 millió forintot fektetett a DK elnökének feleségének hirdetéseibe.
Vágólapra másolva!

Gyurcsányné december 11-hez képest újabb kétmillió forintot, pontosan 2 209 319 forintot kapott Facebook-hirdetésre a baloldali EP-frakciótól.

Forrás: Origo

December 11-én még 22 millió forinton állt a számláló.

Mivel a fenti összegek csupán a facebookos videókampányra vonatkoznak, valójában ennél jóval több pénz jöhetett az S&D-től. Azon kívül, hogy a DK-hoz közel álló Nyugati Fényen felbukkantak reklámok, már a YouTube-on is lehet Gyurcsánynénak a közös védekezés ellen uszító kampányával találkozni.