MultiApro.com

Saját apróhirdető ingyen, percek alatt!

Hirdessen itt

 


100%-os hatékonyság növelése
a hirdetéseidnek 5 lépésben!


1. Amikor hirdetést adunk fel tudnunk kell, hogy kik olvassák a hirdetéseket. Először is bármily meglepő a konkurencia! Aztán azok, akik keresnek valamit.

Tehát ahhoz, hogy Neked hatékony legyen a hirdetésed, olvasnod kell a konkurencia hirdetéseit először azért, hogy ötleteket meríts, (mert sokszor lehet) de talán a legfontosabb, hogy ne másold szolgaian, ne legyen a hirdetésed egy klón hirdetés. Hanem egyéni a célpiacodnak szóló.

 

2. Figyelemfelkeltő cím

Írhattam volna azt is, hogy „Írj jobb hirdetést” Felkeltette volna a figyelmed? De vannak olyan szavak, amik vonzzák a szemet, és cselekvésre késztetnek. 

"100%-os hatékonyság növelése a hirdetéseidnek.

Botrányos hatékonyság növelése a hirdetéseidnek.

Bámulatos hatékonyság növelése a hirdetéseidnek.

Radikális hatékonyság növelése a hirdetéseidnek."

bármelyiket írtam volna mindegyikre jobban felkaptad volna a fejed.

Ha látsz egy jó címet, amire felkapod a fejed és a konkurensed hirdetésében van, ne másold, mert ezzel csak az ő hirdetését erősíted, hanem keress szinonimákat, változtasd meg a szórendet, és úgy használd fel. Ez vonatkozik a hirdetés szövegére is.

 

3. A megoldással kecsegtető szöveg:

Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy majd jól megírok mindent a hirdetésben és majd akkor eredményesebb lesz.

Hát nem lesz. Hirdetésnek pont ez a lényege, hogy rövid frappáns figyelem, érdeklődésfelkeltő legyen. Senki nem fogja elolvasni, ha Te litániát írsz, nem beszélve arról, hogy ha elpufogtatod az összes érved, adud az elején, mit fogsz tenni, ha megkeres a hirdetés olvasója? Milyen érveid lesznek, milyen meglepetésed lesz a számára, hogy megerősítsd a szándékát, hogy Téged, a Te cégedet (vagy hirdetésed tárgyát válassza)?

 

4. Kinek szól a hirdetésed:

Nagyon fontos, hogy a hirdetésed legyen személyre szóló! Szóljon arról, aki olvassa. Hiszen azért böngészi a hirdetéseket, mert van egy problémája, amire megoldást keres. És az most teljesen mindegy, hogy lakást akar venni vagy munkát keres. Neki az, adott  pillanatban mikor a hirdetéseket böngészi a legfontosabb, tehát írj neki! Szólítsd meg! Érezze, hogy a Te ajánlatod kimondottan neki szól. Beszélj hozzá. Teljesen mindegy hogy magázod, vagy tegezed bár a netes világban a tegeződés ma már teljesen elfogadott.

Figyeled?  Én is végig Neked, hozzád beszélek, itt is és a hirdetésben is.  

Az előbb olvastam egy otthoni munkát kínáló hirdetést, így szólt:

Számítógéppel végezhető otthoni munkát ajánlok. Nem kell hozzá nagy szaktudás, és nem fárasztó, nagyon egyszerűen lehet csinálni.

Nem másolom be az egészet, de hasonló módon még vagy 6 mondatban taglalja a hirdetése tárgyát, egy MLM céghez való csatlakozás lehetőségét.

Erre én azt mondom, hogy HURRÁÁÁÁÁÁ!  Na, majd most özönlenek a jelentkezők. Gondolod?

Én valami ilyesmit írnék:

Ha eleged van a főnöködből, ha nem bírsz már a „sárgaveszedelemmel”(csekkek), sosem elég a pénzed, nem találsz jó munkát, unod már minden reggel az óracsörgést, az utazást. Vagy csak Te is kényelmesen, saját időbeosztással akarsz dolgozni, folyamatosan növekvő jövedelem mellett? Keress meg! 

5. Ne legyél lusta!

Szinte majdnem minden hirdetésnél azt látom, hogy a lehetőségtől függően a lehető leghosszabb határidővel adják fel a hirdetéseiket.

Ez kimondott butaság. Mit gondolsz, a ma feladott hirdetésed három nap múlva hol lesz az adott portálon? Legjobb esetben is a 4. 5. oldalon.  Ma amikor több ezer hirdetőportál van azok akik valamit keresnek a friss, aktuális ajánlatokra kíváncsiak. Ha az első három, esetleg négy oldalon nem találják, lépnek tovább egy másik portálra.

Tehát ha hatékony kampányt akarsz, kettő de legalább három naponta fel kell adnod a hirdetésed, a lehető legtöbb portálon.

Ne írj mindig ugyan olyan szöveget, legyél kreatív. Készíts 5-6 változatot és  ugyan annyi címet, azokat váltogasd. Ha van lehetőséged tegyél mellé a témába vágó figyelemfelkeltő fotót!

Két óra alatt egy kis gyakorlással az ember csodákra képes :-))

 

És egy ráadás:

Ha Neked van honlapod az olyan hirdető portálokat keresd elsősorban ahol a honlapod URL címe linkként jelenik meg. Tehát aki olvassa, egyből át tud kattintani a honlapodra.

Ahhoz hogy a keresőkben ( pl: Google) jó helyet foglalj el még mindig elengedhetetlen – bárki bármit is állít – hogy minél több link mutasson a honlapodra. Helyezd el honlapod linkjeit a lehető legtöbb helyen.

 

Használd ki itt is a linkcsere akciónkat.

 

üdvözlettel:

Széphegyi Géza


 

Kiemelt partner oldalak (infó)>
MultiApro.com
ApróPIAC
AZCentrumM
IngyenHirdetés
HonlapCENTRUM
Apró-Hirdetéses
Online GPS Nyomkövetés

aprohirdetocentrum

netpressz

leuska

aprohirdetes-ingyen

superapro

botond

pepitahirdeto

maxlap

 

További hirdetések a központi rendszerből  |  Legrissebb hirdetések


 Adatvédelmi nyilatkozat  |  Lájkoljon és nyerjen


Ez az oldal a MultiApro.com csoport aloldala © 2023 www.multiapro.com Powered by MultiApro.com

Saját apróhirdető rendszer, saját honlap ingyen, egyszerűen, percek alatt. Adj el bármit, szerezz új vevőket